bewaar
Bloemkool met kerriesaus en tartaar
Bloemkool met kerriesaus en tartaar
bewaar

Bloemkool met kerriesaus en tartaar

20 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie

1 duopak

krieltjes

1

bloemkool

2 schaaltjes

rundertartaar

1 zakje

kerriesaus

250 ml

halfvolle melk

1 blikje

ananasstukjes

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.

2

Doe de sausmix met de melk in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Voeg de ananasstukjes toe en laat 1-2 min. zachtjes doorkoken.

3

Verdeel de krieltjes met de tartaartjes en bloemkool over 4 borden. Schep de kerriesaus over de bloemkool.

algemeenVervang de mix voor kerriesaus door mix voor kaassaus.