bewaar
Visspies met kerriesaus
Visspies met kerriesaus
bewaar

Visspies met kerriesaus

30 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pangasiusfilet

1

rode paprika

1

courgette

4 el

olijfolie

1 duopak

krieltjes

500 g

broccoli

1 zakje

mix voor kerriesaus

250 ml

halfvolle melk

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

1

Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en snijd in stukken. Rijg de vis met de paprika en courgette aan de prikkers en bestrooi met peper en zout.

2

Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de visspiesen in 10 min. gaar.

3

Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Bereid de kerriesaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de visspiesen en broccoli over 4 borden. Schep de kerriesaus over de spiesen en serveer met de krieltjes.

algemeenKerriesaus met een Aziatisch accent? Vervang de halfvolle melk dan door 200 ml kokosmelk en 50 ml water.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visspies met kerriesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig