bewaar
Aardappel-broccolischotel
Aardappel-broccolischotel
bewaar

Aardappel-broccolischotel

Met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje voorbereiden maak je heel makkelijk een doordeweeks topgerecht.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
458waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

broccoli

2

mix voor kerriesaus

500 ml

magere melk

800 g

aardappelschijfjes

150 g

bakbacon

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 40 cm)

Met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje voorbereiden maak je heel makkelijk een doordeweeks topgerecht.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli 6 min. Giet af.

2

Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk. Meng broccoli, aardappelschijfjes en de helft van de kerriesaus in een ingevette ovenschaal en breng op smaak met peper. Schenk de rest van de saus erover en bestrooi met de bacon.

3

Bak de aardappel-broccolischotel in de oven in 25-30 min. goudbruin en gaar.