bewaar
Kabeljauw-kerriesaus met banaan
Kabeljauw-kerriesaus met banaan
bewaar

Kabeljauw-kerriesaus met banaan

25 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

witte rijstbuiltjes

1

rode paprika

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

6 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

gesneden prei

4

bananen

1 pakje

kerriesaus culinair

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauwfilet in blokjes snijden. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken. Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken. Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen. Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.