Kabeljauw-kerriesaus met banaan
575 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
1
2 schaaltjes
6 eetlepels
1 zak
4
1 pakje
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 38-39 - 2001 week 38-39
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauwfilet in blokjes snijden. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken. Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken. Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen. Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.
Kabeljauw-kerriesaus met banaan

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauwfilet in blokjes snijden. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken. Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken. Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen. Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak witte rijstbuiltjes
1 rode paprika
2 schaaltjes kabeljauwfilet
6 eetlepels zonnebloemolie
1 zak gesneden prei
4 bananen
1 pakje kerriesaus culinair
Dit heb je nodig
wok




