Ka­bel­jauw met prei en mos­terd­saus

(21) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 21

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Prei schoonmaken en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Krieltjes 5 min. koken. Kabeljauw in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten en prei en paprika 5 min. roerbakken. Mosterd en zuivelspread tot saus mengen. Prei en paprika over vierborden verdelen. Kabeljauw met zout en peper bestrooien en erop leggen. Met gekookte krieltjes en mosterdsaus serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.