Ingrediënten
4 personen
200 g
pandanrijst
150 g
doperwten
1
rode paprika
2 stengels
bleekselderij
2
bosuien
312 g
mandarijnpartjes
3 el
yoghurtmayonaise
1 tl
kerriepoeder
3 takjes
peterselie
Aan de slag
Kook de rijst in een pan met water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de doperwten de laatste 5 min. met de rijst mee. Laat afkoelen.
Maak de paprika, bleekselderij en bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes. Laat de mandarijnpartjes uitlekken en vang het sap op.
Roer in een kom de Yogonaise, 3 el mandarijnsap, kerriepoeder, peper en zout door elkaar. Knip de peterselie erboven fijn. Meng alle ingrediënten van de salade met elkaar.
Zomerse rijstsalade

bijgerecht
4 personen
285 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst in een pan met water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de doperwten de laatste 5 min. met de rijst mee. Laat afkoelen.
Maak de paprika, bleekselderij en bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes. Laat de mandarijnpartjes uitlekken en vang het sap op.
Roer in een kom de Yogonaise, 3 el mandarijnsap, kerriepoeder, peper en zout door elkaar. Knip de peterselie erboven fijn. Meng alle ingrediënten van de salade met elkaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)200 g pandanrijst
150 g doperwten
1 rode paprika
2 stengels bleekselderij
2 bosuien
312 g mandarijnpartjes
3 el yoghurtmayonaise
1 tl kerriepoeder
3 takjes peterselie