Taart­jes met peer en blauw­a­der­kaas

  • borrelhapje
  • 12 personen
  • 145 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(60) waardeer
borrelhapje 12 personen
3 60

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven op 200 °C. Halveer de plakjes bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in en bak ca. 15 min. in de oven. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Leg op het bladerdeeg. Verkruimel er de kaas over en bestrooi met peper. Bak nog ca. 10 min. in de oven.

video

Bak­ken met bla­der­deeg

Instructievideo - 02:21 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.