bewaar
Bladerdeegslof met blauwaderkaas en peer
Bladerdeegslof met blauwaderkaas en peer
bewaar

Bladerdeegslof met blauwaderkaas en peer

15 min. bereiden
20 min. wachten
104waarderingen

Ingrediënten

3 plakjes

roomboterbladerdeeg

1 blik

peren

150 g

roquefort

1 eetlepel

verse rozemarijn

(versgemalen) peper

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Bakplaat bekleden met bakpapier. Plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen, elkaar ca. 1 cm overlappend. Deegranden goed vastdrukken, zodat één rechthoekige deeglap van 13 x 38 cm ontstaat. Peren droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Plakjes peer dakpansgewijs op deeg rangschikken, ca. 1 cm van rand vrijlaten. Roquefort, rozemarijn en peper over peren verdelen. In midden van oven bladerdeegslof in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Op rechthoekige platte schaal schuiven.