bewaar
Tagliatelle met peer en blauwaderkaas
Tagliatelle met peer en blauwaderkaas
bewaar

Tagliatelle met peer en blauwaderkaas

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

1 zak

tagliatelle al'uovo

1

ui

3

handperen

1 zakje

walnoten

2 eetlepels

olijfolie

2 doosjes

blauwaderkaas

6

romatomaten

4 eetlepels

vinaigrette

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In pan ui in olie fruiten. Kaas verkruimelen, over ui strooien en langzaam laten smelten. Peren door gesmolten kaas scheppen en 2 min. verwarmen. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Dressing over tomaat sprenkelen. Tagliatelle afgieten en kaassaus erdoor roeren. Tagliatelle over vier borden verdelen en met noten bestrooien. Met tomatensalade serveren.