bewaar
Tagliatelle met frisse citroensaus
Tagliatelle met frisse citroensaus
bewaar

Tagliatelle met frisse citroensaus

25 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

400 g

tagliatelle al'uovo

1

citroen

1 el

boter

2 tenen

knoflook

1 pak

tuinerwten

1 beker

slagroom

3 el

allesbinder

50 g

pittige kaas

Aan de slag

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rasp de schil van de citroen, halveer deze en pers uit. Verhit in een pan de boter en bak de knoflook en tuinerwten 3 min. Voeg de citroenrasp en slagroom toe en verwarm op zacht vuur. Voeg van het citroensap 3 el toe. Roer de allesbinder door de saus en verwarm tot deze gebonden is. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de tagliatelle met de saus en kaas. Lekker met een groene salade en tomaten.