bewaar
Carpaccio-bonbon met kruidensalade
Carpaccio-bonbon met kruidensalade
bewaar

Carpaccio-bonbon met kruidensalade

Carpaccio als voorgerecht, maar dan net even anders: een carpaccio-bonbon. Culinair hapje op sterrenniveau, zó gemaakt.

10 min. bereiden
379waarderingen

Ingrediënten

8 personen

20 g

rucola

10 g

verse platte peterselie

200 g

carpaccio

7½ g

verse basilicum

Carpaccio als voorgerecht, maar dan net even anders: een carpaccio-bonbon. Culinair hapje op sterrenniveau, zó gemaakt.

Aan de slag

1

Meng de rucola met de peterselie en het basilicum. Meng er de vinaigrette, kaassnippers en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio door.

2

Leg 3 plakjes carpaccio op het werkblad en let hier 1/8 van de kruidensalade op. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de sla heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 7 bonbons. Bestrooi met peper en zout.

Bonbon van carpaccio

Instructievideo - 01:27 min.