bewaar
Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini
Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini
bewaar

Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini

Supersnelle soep die je ook vegetariërs kunt voorzetten. Dubbel zo handig dus!

15 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 ml

Italiaanse tomatensoep

250 g

verse tortelloni verdi

205 g

verse Italiaanse roerbakgroente

300 g

verse spinazie

100 g

verse groene pesto

1

ciabatta afbakbrood

3 el

geraspte Parmezaanse kaas

Supersnelle soep die je ook vegetariërs kunt voorzetten. Dubbel zo handig dus!

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan soep aan de kook brengen. Tortellini en groentemix toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes laten koken. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca. 2 minuten roerbakken. Ciabatta in 8 plakjes snijden. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas. Sneetjes 2 à 3 minuten onder hete grill laten kleuren. Crostini's bij soep serveren.