Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini
Supersnelle soep die je ook vegetariërs kunt voorzetten. Dubbel zo handig dus!
575 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
800 ml
250 g
205 g
300 g
100 g
1
3 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2000 nr. 05 - Proeven van het voorjaar
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan soep aan de kook brengen. Tortellini en groentemix toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes laten koken. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca. 2 minuten roerbakken. Ciabatta in 8 plakjes snijden. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas. Sneetjes 2 à 3 minuten onder hete grill laten kleuren. Crostini's bij soep serveren.
Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini
Supersnelle soep die je ook vegetariërs kunt voorzetten. Dubbel zo handig dus!

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan soep aan de kook brengen. Tortellini en groentemix toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes laten koken. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca. 2 minuten roerbakken. Ciabatta in 8 plakjes snijden. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas. Sneetjes 2 à 3 minuten onder hete grill laten kleuren. Crostini's bij soep serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 ml Italiaanse tomatensoep
250 g verse tortelloni verdi
205 g verse Italiaanse roerbakgroente
300 g verse spinazie
100 g verse groene pesto
1 ciabatta afbakbrood
3 el geraspte Parmezaanse kaas




