Aard­bei­en­sa­la­de met gei­ten­kaas

De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet.

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet. 4 personen
3 68

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de aardbeien voorzichtig schoon, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Meng met de azijn en peper en laat ca. 1 uur in de koelkast intrekken. Neem de aardbeien in een lekvrij bakje mee. Neem ook de geitenkaas en veldsla mee. Verdeel de veldsla over bordjes. Schep de aardbeien erop en verkruimel de geitenkaas erboven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Aardbeiensalade met geitenkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­bei­en­sa­la­de met gei­ten­kaas

1
1
  • 250 g aardbeien

Maak de aardbeien voorzichtig schoon, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes.

2
2
  • 2 el balsamicoazijn
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 75 g veldsla

Meng met de azijn en peper en laat ca. 1 uur in de koelkast intrekken. Neem de aardbeien in een lekvrij bakje mee. Neem ook de geitenkaas en veldsla mee.

3
3

Verdeel de veldsla over bordjes. Schep de aardbeien erop en verkruimel de geitenkaas erboven.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.