Freckles & Foods gei­ten­kaas­sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de geitenkaassalade van Freckles & Food.

(6) waardeer
lunch Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de geitenkaassalade van Freckles & Food. 4 personen
3 6

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pak een schaal en doe hier de jonge bladsla met babyspinazie in. Voeg vervolgens de gegrilde paprikamix en de kidneybonen toe. Maak de salade af door de verse geitenkaas erover te verdelen. Besprenkel met de balsamicodressing. En voilà, de geitenkaassalade is klaar!

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 545 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
bloggerrecepten

Freckles & Foods geitenkaassalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Freckles & Foods gei­ten­kaas­sa­la­de

1
1
  • 160 g jonge bladsla met babyspinazie

Pak een schaal en doe hier de jonge bladsla met babyspinazie in.

2
2
  • 250 g gegrilde-paprikamix
  • 220 g kidneybonen in pot

Voeg vervolgens de gegrilde paprikamix en de kidneybonen toe.

3
3
  • 250 g Bettine Blanc geitenkaas 45+

Maak de salade af door de verse geitenkaas erover te verdelen.

4
4
  • 3 el dressing balsamico

Besprenkel met de balsamicodressing. En voilà, de geitenkaassalade is klaar!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.