Kipsalade met mango en geitenkaas

Lekker slank, deze salade van mango, geitenkaas en balsamicoazijn.

405 kcal

25 min. bereiden

3.7/5

(656)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 10 - Zo uit de oven

Aan de slag

  1. Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes van ½ cm. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de helft van de olie in een wok. Voeg de knoflook en de spinazie in delen toe. Laat slinken en breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken in een zeef. Snijd de kip in reepjes. Snijd de komkommer in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de kipreepjes met peper en zout en bak in 4 min. bruin en gaar.

  3. Verdeel ondertussen de sla en komkommerplakjes over de borden. Schep de spinazie erop en verkruimel de geitenkaas erover. Voeg de kip en mango toe. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de azijn.

  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Wat vond je van dit recept?

Kipsalade met mango en geitenkaas

Lekker slank, deze salade van mango, geitenkaas en balsamicoazijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig