Salade met geitenkaas
Honing, spekjes en geitenkaas. Een gouden combinatie.
265 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
100 g
200 g
70 g
2 tl
4 el
1 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 12-13 - 2001 week 12-13
Schil de appel, snijd hem in vier stukken en verwijder het klokhuis. Snijd de appel vervolgens in plakjes. Verkuimel de geitenkaas.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de appel en de geitenkaas over de sla. Strooi de spekreepjes erover. Roer een dressing van de honing, olie en azijn. Sprenkel de dressing over de salade.
- combinatietipLekker met geroosterd brood.
Salade met geitenkaas
Honing, spekjes en geitenkaas. Een gouden combinatie.

voorgerecht
4 personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de appel, snijd hem in vier stukken en verwijder het klokhuis. Snijd de appel vervolgens in plakjes. Verkuimel de geitenkaas.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de appel en de geitenkaas over de sla. Strooi de spekreepjes erover. Roer een dressing van de honing, olie en azijn. Sprenkel de dressing over de salade.
combinatietip:Lekker met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 lichtzure appel (bijv Granny Smith)
100 g zachte geitenkaas
200 g gemengde sla
70 g uitgebakken spekreepjes
2 tl vloeibare honing
4 el traditionele olijfolie
1 el wittewijnazijn




