Salade met geitenkaas

Honing, spekjes en geitenkaas. Een gouden combinatie.

265 kcal

10 min. bereiden

3/5

(160)

Ingrediënten

Aantal personen

2001 week 12-13 - 2001 week 12-13

Aan de slag

  1. Schil de appel, snijd hem in vier stukken en verwijder het klokhuis. Snijd de appel vervolgens in plakjes. Verkuimel de geitenkaas.

  2. Verdeel de sla over de borden. Verdeel de appel en de geitenkaas over de sla. Strooi de spekreepjes erover. Roer een dressing van de honing, olie en azijn. Sprenkel de dressing over de salade.

  • combinatietipLekker met geroosterd brood.

Wat vond je van dit recept?

Salade met geitenkaas

Honing, spekjes en geitenkaas. Een gouden combinatie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig