In (soep)pan 7 dl water aan de kook brengen en bouillontabletten erin oplossen. Doperwtjes toevoegen en soep opnieuw aan de kook brengen. Soep afgedekt ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Soepgroenten en kabeljauw toevoegen. Soep nog ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Kabeljauw met lepel in kleine stukjes verdelen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliecroutons en warm stokbrood.
Voorjaarsvissoep

hoofdgerecht
2 personen
325 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In (soep)pan 7 dl water aan de kook brengen en bouillontabletten erin oplossen. Doperwtjes toevoegen en soep opnieuw aan de kook brengen. Soep afgedekt ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Soepgroenten en kabeljauw toevoegen. Soep nog ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Kabeljauw met lepel in kleine stukjes verdelen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliecroutons en warm stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 visbouillontabletten
300 g doperwtjes
1 zakje tuinkruidensoepgroenten
1 schaaltje kabeljauwfilet
0 zout en peper
½ zakje (peterselie)croutons