Ingrediënten
2 personen
2
visbouillontabletten
300 g
doperwtjes
1 zakje
tuinkruidensoepgroenten
1 schaaltje
kabeljauwfilet
zout en peper
½ zakje
(peterselie)croutons
Aan de slag
In (soep)pan 7 dl water aan de kook brengen en bouillontabletten erin oplossen. Doperwtjes toevoegen en soep opnieuw aan de kook brengen. Soep afgedekt ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Soepgroenten en kabeljauw toevoegen. Soep nog ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Kabeljauw met lepel in kleine stukjes verdelen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliecroutons en warm stokbrood.
Voorjaarsvissoep

hoofdgerecht
null personen
325 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In (soep)pan 7 dl water aan de kook brengen en bouillontabletten erin oplossen. Doperwtjes toevoegen en soep opnieuw aan de kook brengen. Soep afgedekt ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Soepgroenten en kabeljauw toevoegen. Soep nog ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Kabeljauw met lepel in kleine stukjes verdelen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliecroutons en warm stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 visbouillontabletten
300 g doperwtjes
1 zakje tuinkruidensoepgroenten
1 schaaltje kabeljauwfilet
0 zout en peper
½ zakje (peterselie)croutons