bewaar
Biefstuk met pepersaus
Biefstuk met pepersaus
bewaar

Biefstuk met pepersaus

40 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 theelepels

witte peperkorrels

1 dl

cognac (slijter)

½ pot

vleesfond

1 bekertje

slagroom

zout

30 g

boter of margarine

2

biefstukken

Aan de slag

1

Peperkorrels met bolle kant van lepel fijn drukken. In pan peperkorrels, cognac en fond op hoog vuur tot 1 dl inkoken. Slagroom toevoegen en tot 1 1/2 dl inkoken. Op smaak brengen met zout. (Tot gebruik laten afkoelen en in koelkast zetten.)

2

In pan boter verhitten. Biefstukken in ca. 4 à 6 minuten rosé bakken, halverwege keren. Intussen saus opnieuw verwarmen. Biefstukken op twee (voorverwarmde) borden leggen en saus erover en ernaast scheppen. Serveren met gebakken krieltjes en groene sla.

Biefstuk met pepersaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig