Bief­stuk pe­per­saus

(64) waardeer
bijgerecht 4 personen
3 64

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrooi de biefstukken met peper en zout. Verhit een koekenpan op hoog vuur en doe 25 g boter in de pan zodra deze heet is. Wacht tot het schuim van de boter verdwijnt en leg het vlees in de pan. Voeg na 1 min. de rest van de boter toe.
  2. Houd de biefstukken in beweging. Bak de biefstukken naar wens rare, medium of well done. Neem de biefstukken uit de pan en laat op een (warm) bord 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
  3. Schenk ondertussen het vet uit de pan. Zet de pan terug op middelhoog vuur, schenk de fond erbij en roer de eventuele aanbaksels los. Laat 2 min. inkoken. Voeg de slagroom toe en laat nog 3 min. inkoken. Breng op smaak met (veel) grof gemalen peper en wat zout. Schep de saus over de biefstukken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.