bewaar
Biefstuk met pepersaus
Biefstuk met pepersaus
bewaar

Biefstuk met pepersaus

25 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

aardappels

700 g

sperziebonen

100 g

ontbijtspek

4 eetlepels

zonnebloemolie

2 schaaltjes

biefstuk met pepersaus

Aan de slag

Aardappels schillen, en in water met beetje zout in 20 min. gaarkoken. Sperziebonen schoonmaken (niet halveren). In pan water aan de kook brengen en bonen 8 min. koken. Bonen afgieten. Oven op 200 °C voorverwarmen. Van bonen bundeltjes maken en met ontbijtspek omwikkelen. In andere pan rest olie verhitten. Stukjes biefstuk 4 min. bakken. Sperziebonen op bakplaat van oven leggen en 2-3 min. in oven verwarmen. Halverwege omdraaien. Pepersaus bij biefstuk doen en 1 min. verwarmen. Aardappels met groenten en biefstuk serveren.