Romige witlof
Romige witlof
bewaar
bewaar

Romige witlof

Het geheim van dit Hollandse gerecht? Boter, witte wijn en slagroom!

20 min. bereiden
70waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes. Verhit de boter in de pan. Smoor de witlof ca. 10 min. zachtjes zonder te laten kleuren, roer af en toe. Roer de witte wijn en de slagroom erdoor. Laat het nog ca. 5 min. verder stoven. Breng op smaak met peper en zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige witlof

Het geheim van dit Hollandse gerecht? Boter, witte wijn en slagroom!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig