bewaar
Pipe rigate all'amatriciana
Pipe rigate all'amatriciana
bewaar

Pipe rigate all'amatriciana

12 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

pipe rigate

3 el

olijfolie

3 tenen

knoflook

1 pakje

pancetta

1 blik

gepelde tomaten

50 g

Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Snijd de pancetta in stukjes, voeg toe en bak 2 min. Doe het sap van het blik tomaten erbij en laat 5 min. zacht koken.

2

Voeg de tomaten toe. Meng de saus door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas.

algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de spinazie, knoflook en rozijnen en de varkensschnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pipe rigate all'amatriciana

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig