bewaar
Pipe rigate all'amatriciana
Pipe rigate all'amatriciana
bewaar

Pipe rigate all'amatriciana

12 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

pipe rigate

3 el

olijfolie

3 tenen

knoflook

1 pakje

pancetta

1 blik

gepelde tomaten

50 g

Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Snijd de pancetta in stukjes, voeg toe en bak 2 min. Doe het sap van het blik tomaten erbij en laat 5 min. zacht koken.

2

Voeg de tomaten toe. Meng de saus door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas.

algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de spinazie, knoflook en rozijnen en de varkensschnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.