bewaar
Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie
Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie
bewaar

Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

pipe rigate

400 g

gemengde zeevruchten

4

venkelknollen

1

courgette

1 bak

cherrytomaten

7 eetlepels

olijfolie extra vierge

2 eetlepels

crème fraîche

½

citroen

1 zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

1

Pasta beetgaar koken en afgieten. Zeevruchten in magnetron ontdooien, vocht afgieten. Venkelknollen schoonmaken, courgette wassen en beide in heel dunne schijfjes snijden. Tomaten wassen en halveren. 2 el olijfolie verhitten in ruime pan, venkel en courgette 6-7 min. roerbakken, tomaten toevoegen en vervolgens zeevruchten. Alles nog 5-6 min. al omscheppend bakken. Crème fraîche erdoor roeren. Citroen erboven uitknijpen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Basilicum met overgebleven olie, peper en zout met staafmixer glad pureren. Pasta door groente-roomsaus scheppen. Over 4 borden verdelen en bedruppelen met basilicumolie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig