bewaar
Lamsspies met munt en taboulé
Lamsspies met munt en taboulé
bewaar

Lamsspies met munt en taboulé

40 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

Griekse yoghurt

2 tenen

knoflook

15 g

verse munt

250 g

couscous

6 el

traditionele olijfolie

1

citroen

20 g

verse platte peterselie

15 g

verse koriander

25 g

verse bieslook

300 g

lamsbiefstuk

1 el

gemalen komijn

Aan de slag

1

Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 el munt, 1 mespunt komijn, peper en zout.

2

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 4 el olie en 1/3 van de knoflook toe. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (taboulé).

3

Rijg het vlees aan stokjes. Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 el olie. Bestrijk het vlees ermee. Bak de spiesen ca. 5 min in de grillpan. Serveer met de yoghurt en taboulé.