bewaar
Lamsspies met munt en taboulé
Lamsspies met munt en taboulé
bewaar

Lamsspies met munt en taboulé

40 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

Griekse yoghurt

2 tenen

knoflook

15 g

verse munt

250 g

couscous

6 el

traditionele olijfolie

1

citroen

20 g

verse platte peterselie

15 g

verse koriander

25 g

verse bieslook

300 g

lamsbiefstukken

1 el

gemalen komijn

Aan de slag

1

Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 el munt, 1 mespunt komijn, peper en zout.

2

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 4 el olie en 1/3 van de knoflook toe. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (taboulé).

3

Rijg het vlees aan stokjes. Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 el olie. Bestrijk het vlees ermee. Bak de spiesen ca. 5 min in de grillpan. Serveer met de yoghurt en taboulé.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamsspies met munt en taboulé

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig