Hol­land­se bal­le­tjes en rös­ties

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 610 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(71) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 71

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 20 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
  3. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes. Doe de spinazie en de komkommer in een schaal. Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.
  4. Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden. Serveer met de salade.
video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.