bewaar
Hollandse balletjes en rösties
Hollandse balletjes en rösties
bewaar

Hollandse balletjes en rösties

30 min. bereiden
20 min. wachten
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelrösties

2 el

olijfolie

1 schaal

Hollandse gehaktballetjes

2

eieren

1 zak

spinazie

1

komkommer

4 el

mosterd-dilledressing

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 20 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar.

3

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes. Doe de spinazie en de komkommer in een schaal. Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.

4

Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden. Serveer met de salade.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.