bewaar
Hollandse balletjes en rösties
Hollandse balletjes en rösties
bewaar

Hollandse balletjes en rösties

30 min. bereiden
20 min. wachten
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelrösties

2 el

olijfolie

1 schaal

Hollandse gehaktballetjes

2

eieren

1 zak

spinazie

1

komkommer

4 el

mosterd-dilledressing

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 20 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar.

3

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes. Doe de spinazie en de komkommer in een schaal. Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.

4

Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden. Serveer met de salade.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse balletjes en rösties

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig