bewaar
Crunchy salade
Crunchy salade
bewaar

Crunchy salade

15 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

1 zak

ijsbergsla

1 zak

peen julienne

2

rode paprika's

1 blik

maiskorrels

1 zak

veldsla

6 el

mayonaise

1

citroen

3 el

peppadew pepers

Dit heb je nodig

  • 6 grote (plastic) bekers of glazen

Aan de slag

1

Verdeel de ijsbergsla, wortel, paprika, mais en veldsla in laagjes over de bekers of glazen.

2

Doe de mayonaise in een kom. Rasp de gele schil van de citroen erboven en pers de vrucht daarna uit. Voeg 2 el sap toe aan de mayonaise. Meng met de peppadews en 2 el vocht uit de pot. Verdeel de dressing vlak voor serveren over de bekers of glazen.

tip

algemeenDeze salade is makkelijk mee te nemen in de picknickmand. Dek de bekers of glazen af met vershoudfolie met daaromheen een elastiekje. Neem de dressing apart mee.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.