Re­gen­boog­sa­la­de

Alle kleuren van de regenboog vind je terug in deze salade. En dat próef je!

(2) waardeer
bijgerecht Alle kleuren van de regenboog vind je terug in deze salade. En dat próef je! 4 personen
4 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • koelbox

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een ruime, afsluitbare bak.
  2. Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg de paprika samen met de bietjes, de peen en de mais toe aan de komkommer. Schep om, sluit het bakje af en doe in de koelbox.
  3. Neem de Aziatische wortel-limoendressing mee. Meng de dressing op de barbecueplek door de salade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 160 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Regenboogsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Re­gen­boog­sa­la­de

1
1
  • 1 komkommer

Snijd de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een ruime, afsluitbare bak.

2
2
  • 1 rode paprika

Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.

3
3
  • 150 g bietjes julienne
  • 150 g peen julienne
  • 300 g mais in blik

Voeg de paprika samen met de bietjes, de peen en de mais toe aan de komkommer. Schep om, sluit het bakje af en doe in de koelbox.

4
4
  • 150 ml verse Aziatische wortel-limoendressing

Neem de Aziatische wortel-limoendressing mee. Meng de dressing op de barbecueplek door de salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.