bewaar
Regenboogsalade
Regenboogsalade
bewaar

Regenboogsalade

Alle kleuren van de regenboog vind je terug in deze salade. En dat próef je!

10 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

komkommer

1

rode paprika

150 g

bietjes julienne

150 g

peen julienne

300 g

mais in blik

150 ml

verse Aziatische wortel-limoendressing

Dit heb je nodig

  • koelbox

Alle kleuren van de regenboog vind je terug in deze salade. En dat próef je!

Aan de slag

1

Snijd de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een ruime, afsluitbare bak.

2

Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg de paprika samen met de bietjes, de peen en de mais toe aan de komkommer. Schep om, sluit het bakje af en doe in de koelbox.

3

Neem de Aziatische wortel-limoendressing mee. Meng de dressing op de barbecueplek door de salade.