bewaar
Rijstsalade met makreel
Rijstsalade met makreel
bewaar

Rijstsalade met makreel

25 min. bereiden
123waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

350 g

ambachtelijke makrelen

450 g

diepvries tuinerwten

1

rode ui

3

stengels bleekselderij

15 g

verse koriander

3 el

mayonaise

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Schep af en toe om.

2

Maak ondertussen de makreel schoon: verwijder het vel en de graten en breek het visvlees in stukjes. Doe de tuinerwten in een kom en schenk er 1 liter kokend water over zodat ze ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet.

3

Meng in een kom de makreel met de tuinerwten, ui, bleekselderij en koriander. Meng de mayonaise met 4 el water en schep dit door het vis-groentemengsel. Voeg de rijst toe en breng op smaak met peper en zout.

algemeenZomers hapje: snijd de rest van de bleekselderij in stukjes van 4 cm. Vul met zuivelspread en bestrooi met wat peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstsalade met makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig