bewaar
Zalm tikka met notencouscous
Zalm tikka met notencouscous
bewaar

Zalm tikka met notencouscous

25 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

broccoli

300 g

couscous

½ zakje

elitehaver

4 el

olijfolie

1 zakje

tikka masala pasta

500 g

zalmfilet

Dit heb je nodig

  • aluminium grillbakje

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Prik gaatjes in het grillbakje. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar.

2

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels met een vork los. Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 el olie en peper en zout naar smaak.

3

Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee. Bestrooi met peper en zout. Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden. Lekker met fijngesneden munt.