bewaar
Miniburgers met aardappelsalade
Miniburgers met aardappelsalade
bewaar

Miniburgers met aardappelsalade

30 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

400 g

sperziebonen

½ pak

tuinerwten

3 el

mayonaise

1 zakje

bosui

1 schaal

Hollandse rundergehaktballetjes

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Halveer de ongeschilde aardappelen en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. Laat iets afkoelen.

2

Kook ondertussen de sperziebonen in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Giet af en spoel onder stromend water totdat ze koud zijn.

3

Verdun de mayonaise met 2 el water en schep er de sperziebonen, tuinerwten en bosui door. Voeg de aardappelen toe en breng op smaak met peper en zout.

4

Druk de gehaktballetjes met vochtige handen plat tot miniburgers. Rooster de burgers op de hete barbecue in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Serveer de burgers met de aardappelsalade.

algemeenServeer de aardappelsalade op knapperige blaadjes kropsla voor extra bite.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miniburgers met aardappelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig