bewaar
Miniburgers met aardappelsalade
Miniburgers met aardappelsalade
bewaar

Miniburgers met aardappelsalade

30 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

400 g

sperziebonen

½ pak

tuinerwten

3 el

mayonaise

1 zakje

bosui

1 schaal

Hollandse rundergehaktballetjes

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Halveer de ongeschilde aardappelen en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. Laat iets afkoelen.

2

Kook ondertussen de sperziebonen in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Giet af en spoel onder stromend water totdat ze koud zijn.

3

Verdun de mayonaise met 2 el water en schep er de sperziebonen, tuinerwten en bosui door. Voeg de aardappelen toe en breng op smaak met peper en zout.

4

Druk de gehaktballetjes met vochtige handen plat tot miniburgers. Rooster de burgers op de hete barbecue in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Serveer de burgers met de aardappelsalade.

algemeenServeer de aardappelsalade op knapperige blaadjes kropsla voor extra bite.