bewaar
Aardappelsalade met hotdogs
Aardappelsalade met hotdogs
bewaar

Aardappelsalade met hotdogs

30 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

kilo'tje aardappelen

500 g

sperziebonen

1 tl

mosterd

3 el

slasaus

1 tl

oregano

1 blik

hotdogs

1

ui

1 bakje

cherry tomaten

Aan de slag

1

Kook de aardappelen in ruim water met wat zout in 20 min. gaar. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Klop ondertussen een dressing van de mosterd, de slasaus, de oregano, 1 el water en peper en zout naar smaak.

2

Giet de aardappelen af en snijd ze in blokjes van 3 cm. Laat ze in een lage schaal snel afkoelen. Giet de sperziebonen af in een vergiet en spoel ze onder stromend water koud.

3

Snijd de hotdogs in stukjes. Meng de aardappelen, de sperzie-bonen, de hotdogs, de ui, en de dressing. Verdeel de aardappel-salade met de cherrytomaten over 4 borden en serveer.

algemeenSalade over? Deze smaakt lekker op een sneetje volkorenbrood met kaas.