Kerrierijst met zalmfilet

Advertentie
Ingrediënten
- 1 prei
- 1½ el milde currypasta
- 200 g pandanrijst
- 50 g rozijnen
- 3 dl kraanwater
- 1 tl zout
- 500 g verse zalmfilets
Keukenspullen
- stoomkoker
Advertentie
Bereiden
- Snijd de prei in ringen. Hak de koriander fijn. Pers de knoflook boven de rijstkom van de stoomkoker uit. Roer de currypasta, rijst, rozijnen, prei, koriander, het water en zout erdoor. Vul de stoomkoker volgens de gebruiksaanwijzing met water. Zet de rijstkom erin en stoom de rijst ca. 30 min.
- Bestrooi de zalmfilets met peper en eventueel zout en leg op de kerrierijst. Stoom het geheel in nog ca. 10-15 min. gaar. Schep de kerrierijst op borden en leg de zalm ernaast.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 530 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 51 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kerrierijst met zalmfilet
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kerrierijst met zalmfilet
- 1 prei
Snijd de prei in ringen. Hak de koriander fijn. Pers de knoflook boven de rijstkom van de stoomkoker uit.
- 1½ el milde currypasta
- 200 g pandanrijst
- 50 g rozijnen
- 3 dl kraanwater
- 1 tl zout
Roer de currypasta, rijst, rozijnen, prei, koriander, het water en zout erdoor.
Vul de stoomkoker volgens de gebruiksaanwijzing met water. Zet de rijstkom erin en stoom de rijst ca. 30 min.
- 500 g verse zalmfilets
Bestrooi de zalmfilets met peper en eventueel zout en leg op de kerrierijst. Stoom het geheel in nog ca. 10-15 min. gaar.
Schep de kerrierijst op borden en leg de zalm ernaast.