Snelle indiase viscurry met broccoli
Binnen 20 minuten een heerlijke curry op tafel? Het kan!

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g pandanrijst
- 400 g diepvries koolvisfilets (pak)
- 400 g broccoli
- 2 uien
- 3 el zonnebloemolie
- 4 el milde Indiase currypasta (pot à 250 ml)
- 100 ml water
- 125 ml verse slagroom
Advertentie
Bereiden
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de koolvisfilet 4 min. in de magnetron. Snijd de vis in blokjes. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de vis, broccoli, slagroom en het water toe. Breng de curry aan de kook, dek de schotel af en laat 10 min. sudderen. Serveer de curry met de rijst.
combinatietip:
Lekker met frisse komkommersalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 705 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 84 g
-
vet 27 g
waarvan verzadigd 9 g - natrium 320 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Snelle indiase viscurry met broccoli
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snelle indiase viscurry met broccoli
- 400 g pandanrijst
- 400 g diepvries koolvisfilets
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de koolvisfilet 4 min. in de magnetron. Snijd de vis in blokjes.
- 400 g broccoli
- 2 uien
Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.
- 3 el zonnebloemolie
- 4 el milde Indiase currypasta
- 100 ml water
- 125 ml verse slagroom
Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de vis, broccoli, slagroom en het water toe.
Breng de curry aan de kook, dek de schotel af en laat 10 min. sudderen. Serveer de curry met de rijst.
combinatietip:
Lekker met frisse komkommersalade.