bewaar
Snelle indiase viscurry met broccoli
Snelle indiase viscurry met broccoli
bewaar

Snelle indiase viscurry met broccoli

Binnen 20 minuten een heerlijke curry op tafel? Het kan!

20 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

pandanrijst

400 g

diepvries koolvisfilet

400 g

broccoli

2

uien

3 el

zonnebloemolie

4 el

milde Indiase currypasta

100 ml

water

125 ml

verse slagroom

Binnen 20 minuten een heerlijke curry op tafel? Het kan!

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de koolvisfilet 4 min. in de magnetron. Snijd de vis in blokjes. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.

2

Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de vis, broccoli, slagroom en het water toe. Breng de curry aan de kook, dek de schotel af en laat 10 min. sudderen. Serveer de curry met de rijst.

tip

combinatietipLekker met frisse komkommersalade.