bewaar
Tagliatelle uit de wok
Tagliatelle uit de wok
bewaar

Tagliatelle uit de wok

East meets west: Italiaanse pasta met een saus uit de wok.

15 min. bereiden
253waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

1 teen

knoflook

300 g

gerookte kipfilet

3 el

traditionele olijfolie

750 g

diepvries Italiaanse roerbakgroente

65 g

mix voor tagliatelle roomsaus

East meets west: Italiaanse pasta met een saus uit de wok.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de kip in blokjes.

2

Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 6 min. Voeg de kip toe en warm nog 1 min. door. Schenk het water erbij en roer het zakje saus erdoor. Laat 3 min. koken op laag vuur.

3

Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop.

variatietipOok lekker met een lepel pesto erdoor.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.