bewaar
Tagliatelle met viscarbonara
Tagliatelle met viscarbonara
bewaar

Tagliatelle met viscarbonara

Het klassieke romige pastagerecht krijgt een twist door de garnalen en pangasiusfilet.

15 min. bereiden
173waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

65 g

mix voor pasta carbonara

500 ml

halfvolle melk

400 g

pangasiusfilet

2 el

traditionele olijfolie

400 g

verse Italiaanse roerbakgroente

100 g

verse jumbogarnaal

Het klassieke romige pastagerecht krijgt een twist door de garnalen en pangasiusfilet.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid in een kleine braadpan de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilet in stukjes en schep deze erbij. Stoof, onder regelmatig roeren, gaar in ca. 5 min.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de Italiaanse roerbakmix beetgaar in ca. 5 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de jumbogarnalen bij de pangasiusfilet en warm het geheel nog 1 min. al omscheppend door. Giet de tagliatelle af en schep de vissaus erdoor. Verdeel de tagliatelle met viscarbonara over de borden. Schep de geroerbakte groente erbij.

tip

variatietipEten er geen kinderen mee? Vervang bij de mix voor pasta carbonara een deel van de melk door witte wijn.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.