Spaghetti carbonara met zalm

845 kcal

15 min. bereiden

2.4/5

(280)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 150 gram spaghetti

    spaghetti

  • 1 courgette

    courgette

  • 5 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 250 ml halfvolle melk

    halfvolle melk

  • 0.5 zakje mix voor pasta carbonara

    mix voor pasta carbonara

  • 250 gram cherrytomaten

    cherrytomaten

  • 75 gram rucolaslamelange

    rucolaslamelange

  • 150 gram gerookte zalmblokjes

    gerookte zalmblokjes

2014 week 05 - 2014 week 05

Aan de slag

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd courgette in blokjes. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de courgette 2 min. Voeg de melk en de sausmix toe en breng al roerend aan de kook. Kook de saus 2 min. op laag vuur.

  2. Halveer de cherrytomaten. Meng de rucolasla met de tomaat, de rest van de olie en eventueel peper en zout. Meng de spaghetti met de saus. Verdeel de zalmblokjes erover en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met de salade.

  • variatietipBak voor een extra rijke saus de helft van de tomaten met de courgette mee.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti carbonara met zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig