Spaghetti carbonara met zalm
845 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
150 gram spaghetti
spaghetti
1 courgette
courgette
5 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
250 ml halfvolle melk
halfvolle melk
0.5 zakje mix voor pasta carbonara
mix voor pasta carbonara
250 gram cherrytomaten
cherrytomaten
75 gram rucolaslamelange
rucolaslamelange
150 gram gerookte zalmblokjes
gerookte zalmblokjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 week 05 - 2014 week 05
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd courgette in blokjes. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de courgette 2 min. Voeg de melk en de sausmix toe en breng al roerend aan de kook. Kook de saus 2 min. op laag vuur.
Halveer de cherrytomaten. Meng de rucolasla met de tomaat, de rest van de olie en eventueel peper en zout. Meng de spaghetti met de saus. Verdeel de zalmblokjes erover en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met de salade.
- variatietipBak voor een extra rijke saus de helft van de tomaten met de courgette mee.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Spaghetti carbonara met zalm

hoofdgerecht
2 personen
845 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd courgette in blokjes. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de courgette 2 min. Voeg de melk en de sausmix toe en breng al roerend aan de kook. Kook de saus 2 min. op laag vuur.
Halveer de cherrytomaten. Meng de rucolasla met de tomaat, de rest van de olie en eventueel peper en zout. Meng de spaghetti met de saus. Verdeel de zalmblokjes erover en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met de salade.
variatietip:Bak voor een extra rijke saus de helft van de tomaten met de courgette mee.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
150 g spaghetti
1 courgette
5 el traditionele olijfolie
250 ml halfvolle melk
½ zakje mix voor pasta carbonara
250 g cherrytomaten
75 g rucolaslamelange
150 g gerookte zalmblokjes




