bewaar
Spaghetti carbonara met zalm
Spaghetti carbonara met zalm
bewaar

Spaghetti carbonara met zalm

15 min. bereiden
258waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

spaghetti

1

courgette

5 el

traditionele olijfolie

250 ml

halfvolle melk

½ zakje

mix voor pasta carbonara

250 g

cherrytomaten

75 g

rucolaslamelange

150 g

gerookte zalmblokjes

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd courgette in blokjes. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de courgette 2 min. Voeg de melk en de sausmix toe en breng al roerend aan de kook. Kook de saus 2 min. op laag vuur.

2

Halveer de cherrytomaten. Meng de rucolasla met de tomaat, de rest van de olie en eventueel peper en zout. Meng de spaghetti met de saus. Verdeel de zalmblokjes erover en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met de salade.

tip

variatietipBak voor een extra rijke saus de helft van de tomaten met de courgette mee.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.