Romige spaghetti met zalmreepjes

Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette.

610 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(442)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 10 - Zo uit de oven

2011 week 41-44 - 2011 week 41-44

Aan de slag

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. Halveer de cherrytomaten.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over diepe kommen.

  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Wat vond je van dit recept?

Romige spaghetti met zalmreepjes

Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig