Spaghetti met boerenkool en braadworst
Spaghetti met boerenkool en braadworst
bewaar
bewaar

Spaghetti met boerenkool en braadworst

Een keer geen aardappel bij je boerenkool met worst, maar pasta. Een verrassing, maar o zo lekker!

20 min. bereiden
104waarderingen

    Aan de slag

    1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

    2

    Snipper ondertussen de uien. Verwijder het vel van de worsten. Bak het worstvlees met de ui, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur in een hapjespan zonder olie of boter. Duw het vlees met een houten pollepel in kleinere stukjes.

    3

    Voeg de boerenkool toe en bak 5 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten.

    4

    Voeg de kookroom, bouillontablet en het water toe en laat 4 min. op middelhoog vuur stoven.

    5

    Giet de spaghetti af, meng met de tomaten door de saus in de pan en serveer.

    combinatietipLekker met geraspte Parmezaanse kaas.

    Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Spaghetti met boerenkool en braadworst

    Een keer geen aardappel bij je boerenkool met worst, maar pasta. Een verrassing, maar o zo lekker!

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig