bewaar
Braadworst met champignon-dillesaus
Braadworst met champignon-dillesaus
bewaar

Braadworst met champignon-dillesaus

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelpartjes

2 el

olijfolie

1 schaal

braadworst

1

bloemkool

1

ui

1 schaal

gesneden kastanje champignons

125 g

kookroom

1 el

verse dille

Aan de slag

1

Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan of oven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 12-14 min. bruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar.

2

Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de champignons toe en bak 2-3 min. Schenk de kookroom erbij. Voeg de dille toe en verwarm de saus nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de braadworsten op 4 borden en schep er de champignon-dillesaus over. Leg er de aardappelpartjes bij en serveer met de bloemkoolroosjes.

tip

algemeenBestrooi de bloemkoolroosjes met een milde paprikapoeder (potje 37 g).