bewaar
Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
bewaar

Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat

Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.

10 min. bereiden
235waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

spaghetti

400 g

verse spinazie

2 el

tomatenpuree in blik

275 g

verse rundersoepballetjes

1

kippenbouillontablet

600 ml

heet water

250 g

cherrytomaten

Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.

Aan de slag

1

Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes en hete bouillon in een ruime soeppan.

2

Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.

3

Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.