Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g spaghetti
- 400 g verse spinazie
- 2 el tomatenpuree in blik
- 275 g verse rundersoepballetjes
- 1 kippenbouillontablet
- 600 ml heet water
- 250 g cherrytomaten
Advertentie
Bereiden
- Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes en hete bouillon in een ruime soeppan.
- Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.
- Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 435 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 54 g
-
vet 13 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 970 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
- 250 g spaghetti
- 400 g verse spinazie
- 2 el tomatenpuree in blik
- 275 g verse rundersoepballetjes
- 1 kippenbouillontablet
- 600 ml heet water
Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes, bouillontablet en hete water in een ruime soeppan.
Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.
- 250 g cherrytomaten
Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.