Spa­ghet­ti met boe­ren­kool en braad­worst

Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld.

(1) waardeer
hollands hoofdgerecht Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld. 4 personen
4 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pel en snipper de uien. Snijd de worsten met een scherp mesje in de lengte in en verwijder het vel. Verhit de hapjespan zonder olie of boter en bak het worstvlees met de ui, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes.
  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Voeg de boerenkool toe aan het worstvlees en bak 5 min. mee. Voeg de slagroom, het bouillontablet en het water toe en laat 5 min. op middelhoog vuur garen. De saus kookt iets in.
  4. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Rasp de Parmezaanse kaas. Giet de pasta af en meng samen met de tomaten en kaas door de saus.
video

Spa­ghet­ti met boe­ren­kool en braad­worst

leuk-snel - 01:47 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Vol Smaak

Spaghetti met boerenkool en braadworst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met boe­ren­kool en braad­worst

1
1
  • 2 middelgrote uien

Pel en snipper de uien.

2
2
  • 4 runderbraadworsten

Snijd de worsten met een scherp mesje in de lengte in en verwijder het vel.

3
3

Verhit de hapjespan zonder olie of boter en bak het worstvlees met de ui, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur.

4
4

Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes.

5
5
  • 300 g spaghetti

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

6
6
  • 300 g gesneden boerenkool

Voeg de boerenkool toe aan het worstvlees en bak 5 min. mee.

7
7
  • 250 ml verse slagroom
  • 1 kippenbouillontablet
  • 250 ml heet water

Voeg de slagroom, de bouillontablet en het water toe en laat 5 min. op middelhoog vuur garen. De saus kookt iets in.

8
8
  • 250 g cherrytomaten
  • 50 g Parmezaanse kaas

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Rasp de Parmezaanse kaas.

9
9

Giet de pasta af en meng samen met de tomaten en kaas door de saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.