bewaar
Spaghetti met boerenkool en braadworst
Spaghetti met boerenkool en braadworst
bewaar

Spaghetti met boerenkool en braadworst

Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld.

20 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote uien

4

runderbraadworsten

300 g

spaghetti

300 g

gesneden boerenkool

250 ml

verse slagroom

1

kippenbouillontablet

250 ml

heet water

250 g

cherrytomaten

50 g

Parmezaanse kaas

Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld.

Aan de slag

1

Pel en snipper de uien. Snijd de worsten met een scherp mesje in de lengte in en verwijder het vel. Verhit de hapjespan zonder olie of boter en bak het worstvlees met de ui, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes.

2

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3

Voeg de boerenkool toe aan het worstvlees en bak 5 min. mee. Voeg de slagroom, het bouillontablet en het water toe en laat 5 min. op middelhoog vuur garen. De saus kookt iets in.

4

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Rasp de Parmezaanse kaas. Giet de pasta af en meng samen met de tomaten en kaas door de saus.

tip

Spaghetti met boerenkool en braadworst

Instructievideo - 01:47 min.