bewaar
Pasta met vis, garnalen en broccoli
Pasta met vis, garnalen en broccoli
bewaar

Pasta met vis, garnalen en broccoli

20 min. bereiden
163waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

diepvries tilapiafilet

300 g

schelpjespasta

600 g

broccoli

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

65 g

mix voor pasta carbonara

500 ml

halfvolle melk

100 g

verse jumbogarnaal

Aan de slag

1

Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stelen in blokjes. Kook de broccoli de laatste 5 min. mee. Laat de tilapiafilet ontdooien. Kook de pastaschelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snipper de ui en snijd de tilapiafilet in stukjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de stukjes tilapia erbij. Bereid de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk het mengsel bij de vis met uien in de pan. Breng het al roerend aan de kook en kook de saus 2-3 min. door.

3

Giet de pastaschelpjes en broccoli af en schep deze met de jumbogarnalen bij de vissaus in de pan. Warm nog even door en breng op smaak met peper. Serveer het gerecht in diepe borden.