bewaar
Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer
Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer
bewaar

Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer

20 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2

middelgrote eieren

1

Frans afbakstokbrood

3 el

traditionele olijfolie

1

komkommer

125 g

crème fraîche

100 g

gerookte zalm

8 takjes

verse dille

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in plakjes. Snijd schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de komkommer in de lengte, schep met een theelepel de zaadlijsten eruit en schaaf er met de kaasschaaf lange linten van.

2

Bestrijk het brood dun met de crème fraîche. Verdeel de komkommerlinten, de zalm en het ei erover. Schep er een beetje crème fraîche op, bestrooi met peper en garneer met een takje dille.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.