Ma­ri­na­de ci­troen-tijm-knof­look

(8) waardeer
bijgerecht 4 personen
3 8

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pers één helft uit van de citroen. Meng het rasp en citroensap met de tijmblaadjes, sesamolie, olijfolie en de knoflook. Voeg royaal peper en zout toe. Lekker als marinade voor kip en varkensvlees.

Tip:

De rest van de tijm kunt u over de hete barbecue strooien, dat zorgt voor een heerlijk aroma.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.