Yoghurt-avocadodip
Lekker frisse dip met Griekse yoghurt en dille.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Keukenspullen
- staafmixer
Advertentie
Bereiden
Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een hoge beker, pers de knoflook erboven en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe in een kommetje. Meng de blaadjes van de dille, de Griekse yoghurt en olijfolie erdoor.
serveertip:
Lekker bij groentespiesen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 190 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 3 g
-
vet 18 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 25 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Yoghurt-avocadodip
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Yoghurt-avocadodip
- 1 eetrijpe avocado
Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
- ½ knoflook
Doe in een hoge beker, pers de knoflook erboven en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 200 ml Griekse yoghurt
- 1 el verse dille
- 2 el traditionele olijfolie
Doe in een kommetje. Meng de blaadjes van de dille, de Griekse yoghurt en olijfolie erdoor.
serveertip:
Lekker bij groentespiesen.