Vispakketje met paksoi en kokos
Het blijft een cadeautje, zo'n ovenpakketje. De kracht van dit recept: de eenvoud van de ingrediënten.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 struik paksoi
- 300 g verse pangasiusfilets
- 1 rode ui
- 200 ml kokosmelk
- 250 g eiernoedels
- 2 el sojasaus
- 2 el traditionele olijfolie
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paksoi in reepjes. Snipper de ui en verdeel de vis in stukken (per persoon 1 stuk). Houd de helft van de paksoi achter en leg wat paksoi op een vel aluminiumfolie (van ca. 30 cm). Leg er een stuk vis op en bestrooi met ui en peper en zout. Vouw de folie rondom de vis omhoog en schenk de kokosmelk erover. Maak zo alle pakketjes.
- Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht. Bak de vis in ca. 15 min. in de oven gaar. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de achtergehouden paksoi 2 min. Schep de noedels en de sojasaus erdoor en bak nog 1 min. Verdeel de noedels over de borden en leg het vispakketje ernaast.
serveertip:
Lekker met partjes limoen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 425 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 52 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 8 g - natrium 565 mg
- vezels 3 g
Ook te zien in
Vispakketje met paksoi en kokos
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Vispakketje met paksoi en kokos

Verwarm de oven voor op 200 °C.

- 1 struik paksoi
Snijd de paksoi in reepjes.

- 300 g verse pangasiusfilets
- 1 rode ui
Snipper de ui en verdeel de vis in stukken (per persoon 1 stuk).

Houd de helft van de paksoi achter en verdeel de rest van de paksoi over 4 vellen aluminiumfolie (van ca. 30 cm breed).

- 200 ml kokosmelk
Leg er een stuk vis op en bestrooi met de ui, peper en eventueel zout. Vouw de folie rondom de vis omhoog en verdeel de kokosmelk erover. Maak zo alle pakketjes.

Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht. Bak de vis in ca. 15 min. in de oven gaar.

- 250 g eiernoedels
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

- 2 el sojasaus
- 2 el traditionele olijfolie
Verhit de olie in een wok en roerbak de achtergehouden paksoi 2 min. Schep de noedels en de sojasaus erdoor en bak nog 1 min.

Verdeel de noedels over de borden en leg het vispakketje ernaast.
serveertip:
Lekker met partjes limoen.