bewaar
Kikkererwtencurry met kokosmelk
Kikkererwtencurry met kokosmelk
bewaar

Kikkererwtencurry met kokosmelk

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

amandelschaafsel

40 g

boter

3

uien

1 teen

knoflook

2 el

Indiase kruidenpasta

2 blikjes

kikkererwten

1 blik

kokosmelk

Aan de slag

1

Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Verhit de boter in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe en bak 2 min. mee. Doe de kikkererwten en de kokosmelk erbij en schep om. Warm 3 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met grof gesneden verse koriander.

algemeenIndiase kruidenpasta is lekker in oosterse gerechten of met spruitjes. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

algemeenGeopend is het potje kruidenpasta nog zes maanden houdbaar.