bewaar
Hartige taart met kormagroente en kokosmelk
Hartige taart met kormagroente en kokosmelk
bewaar

Hartige taart met kormagroente en kokosmelk

Hartige taarten zijn ideaal. Het enige wat je nodig hebt is deeg en vulling (kormagroente en kokosmelk in dit geval), de oven doet het meeste werk!

15 min. bereiden
45 min. oventijd
10 min. wachten
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

75 g

Fairtrade Original Indiase korma kruidenpasta

600 g

Thaise wokgroente

270 g

vers bladerdeeg

5

middelgrote eieren

200 ml

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • quichevorm met losse bodem (ø 28 cm, ingevet)

Hartige taarten zijn ideaal. Het enige wat je nodig hebt is deeg en vulling (kormagroente en kokosmelk in dit geval), de oven doet het meeste werk!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en bak de kruidenpasta met de wokgroente 4 min.

2

Bekleed ondertussen de ingevette quichevorm met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de kokosmelk en naar smaak peper. Verdeel de groenten over het deeg en giet er het eiermengsel over.

3

Bak de quiche in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek eventueel af na 30 min. als de quiche te donker wordt. Neem uit de oven en laat 10 min. afkoelen.

combinatietipLekker met een frisse groene salade.