bewaar
Broodje visschnitzel
Broodje visschnitzel
bewaar

Broodje visschnitzel

25 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

traditionele olijfolie

425 g

barbecue minikrieltje

250 g

winterpeen

1

kropsla

3

rode uien

4 el

mayonaise

1 el

kraanwater

4

diepvries visschnitzels

4

witte bollen met sesam

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin. Schil ondertussen de wortel en snijd in de lengte door­midden en daarna in halve plakjes. Scheur de bladeren van de kropsla. Snijd 2 uien doormidden en vervolgens in halve ringen. Snipper de laatste ui. Meng in een kommetje 2 el mayonaise met het water en breng de dressing op smaak met peper en zout. Houd 4 slablaadjes apart. Meng de rest van de sla met de wortel, gesnipperde ui en dressing.

2

Bak de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm onder aluminium­folie. Verhit de rest van de olie en bak de uiringen in 4-5 min. gaar. Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de rest van de mayonaise en beleg ze met een slablaadje, visschnitzel en uiringen. Serveer met de krieltjes en de salade.