Cros­ti­ni met pa­pri­ka en moz­za­rel­la

(23) waardeer
italiaans borrelhapje 12 stuks
3 23

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit het grillelement van de oven voor. Bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken de Italiaanse kruiden, paprika, 1/2 theelepel zout en peper toe.
  2. Spreid de crostini uit op een bakblik. Verdeel het gehakt over de crostini. Leg er een minimozzarella op. Schuif het bakblik 10 cm onder de grill in de oven en laat de kaas smelten. Garneer met een blaadje basilicum.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gehaktbal en zo

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.